%%BREAKDANCE_HEADER_DEPENDENCIES%%

Tuinposter als Decoratie

Fotonummer 5050.3019 (klant GS2281-1)

Om uw tuin of terras helemaal op te fleuren en te voorzien van een persoonlijke touch is een tuinposter bijna onmisbaar.
Voor een tuinposter van Good Smiling heeft u de keuze uit een poster met eigen foto,  of één van onze tuinposters met prachtige collectieafbeeldingen.
We hebben o.a. een grote hoeveelheid afbeeldingen die de tuin meer diepte geven. We noemen deze afbeeldingen tuinverruimers.
We hebben standaardmaten in onze collectie, maar we kunnen elke afbeelding op de gewenste maat voor u maken.

Door een kale schutting in de tuin, lijkt de tuin misschien kleiner. Dit kan u gedeeltelijk oplossen door er een Tuinverruimer op te hangen. Wij noemen onze tuinposters die de tuin ruimer doen lijken, Tuinverruimers. Vele klanten gingen u voor. Door de juiste afbeelding te kiezen maakt u de tuin optisch groter en geeft u de tuin meer sfeer. De tuinverruimers kunnen op de juiste maat worden gemaakt. Een schutting van bijv. 180x180cm met daarop een afbeelding van een doorkijkje geeft de tuin meer diepte. Of wat dacht u van een afbeelding van een Mediterraans straatje ? zo zorg je voor een mediterraans sfeertje in je achtertuin. Kijk eens bij de inspiratie foto’s die wij ontvingen van klanten.

Het hekwerk dat voor afscheidingen en poorten wordt gebruikt is mooi en strak, maar geven vaak inkijk in de tuin. Hiervoor hebben we de oplossing van een Tuinpoort-Poster
– Vergroot de privacy en voorkomt inkijk
– Geeft de tuin meer sfeer en diepte
– De achterzijde van de Tuinpoort-Poster is zwart
– Metalen ringen rondom
– Makkelijk te bevestigen
– Zwarte tie-wraps worden meegeleverd
– Gemaakt van PVC met heldere UV print
– Afwasbaar en kleurvast
– De poster wordt op maat gemaakt

Om te zorgen dat de tuinpoortposter strak hangt is het belangrijk dat hij niet te groot is.
Daarom vragen we de binnenmaat van de poort door te geven. Dus zonder het  kokerprofiel (omlijsting).
De eventuele slotplaat moet vrijgehouden worden.
De Tuinpoort-Poster op de foto is gemaakt op formaat 87x170cm.De prijs van deze maat Tuinpoort-Poster is € 74,95.

Fotonummer 5051.3005 - 5051.3026 - 5051.3066 (klant GS2327)

Houten schuttingen en gemetselde muren zorgen voor privacy in de tuin. Privacy is belangrijk, maar een lange kale schutting tussen uw tuin en die van de buren, is vaak saai . Soms is de kwaliteit van de schutting na jaren, niet al te best meer. Dat zorgt ervoor dat u zich misschien gaat ergeren aan het uitzicht als u in de tuin zit te genieten in het zonnetje. Dan is het wellicht een idee om de schutting wat op te fleuren en de tuin een hele andere uitstraling en sfeer te geven. Kijkt u eens bij onze talloze afbeeldingen , waardoor u misschien inspiratie opdoet . Een kleinere poster kan de schutting al opvrolijken. Bent u het uitzicht op de schutting echt zat? Kijk dan eens bij de collectie Tuinverruimers. Daar vindt u afbeeldingen die uw tuin meer sfeer en diepte geven en zijn zeer geschikt voor grotere afmetingen. 

Fotonummer 5053.3008 (klant M2035)

De tuin is de laatste jaren steeds meer een verlengstuk van de woonkamer geworden. Door een serre aan de woonkamer te bouwen, zorgt u ervoor dat buiten naar binnen komt en omgekeerd. Daarom is het mooi om de sfeer van binnen door te trekken naar de serre buiten. Heeft u binnen een landelijke sfeer, dan zou u eens kunnen kijken naar een tuinposter in de rubriek minimalistisch. Heeft u een overkapping in de tuin, dan is het zelfs ’s winters een fijne plek, om met een haardvuurtje en dekentje te genieten van het buiten zijn. Door de muur aan te kleden met een poster , kan u een bepaalde sfeer creëren. Er is keus genoeg, en mocht u zelf nog een leuke foto hebben dan kunnen we die vanzelfsprekend ook voor u printen op een tuinposter. 

Fotonummer 5090.3019 (klant M2244)
Fotonummer 5090.3019 (klant M2244)