Veel gestelde vragen en antwoorden

Tuinposters worden gemaakt van weersbestendig PVC. Dit is een stevig waterbestendig materiaal en het heeft een fijne structuur. Het is  bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Het tuindoek is dus zeer geschikt om buiten op te hangen. Zelfs in de winter kunt u hem buiten laten hangen en ervan genieten als u de tuin inkijkt. We geven 3 jaar kleurgarantie op de tuinposter . Na 3 jaar zou er een lichte kleurvervaging op kunnen treden.
Schoonmaken met een vochtige spons  (gebruik geen schuursponsje of hogedrukreiniger)

Het kan zijn dat het printen van de foto kleine kleurverschillen laat zien ten opzichte van de originele foto. Echter, wij doen ons best om te zorgen dat deze verschillen zo klein mogelijk zijn. Houdt er ook rekening mee dat de werkelijke kleur kan afwijken afhankelijk van uw beeldscherminstellingen.

Wij kunnen vrijwel elk gewenst formaat tuinposter voor u maken. Dus ook als u een extra grote tuinposter wilt bestellen, kunt u bij ons uw bestelling plaatsen. Als u hier vragen over hebt, neem dan vooral contact met ons op

We leveren de tuinposter tot het formaat 120x80cm standaard omgezoomd met 4 ringen, vanaf de maat 150x100cm worden de ringen rondom geplaatst . Door de ringen kunt u de poster makkelijk ophangen met schroeven of haken in de muur of schutting . U kunt er ook voor kiezen om de poster te bestellen zonder afwerking, dus zonder zoom of ringen. U kunt de poster dan evt zelf op een houten frame nieten, zodat u zelf een tuinschilderij maakt.

Nederland/België
U betaald geen verzendkosten voor orders in Nederland en België.

Overige landen
Voor bestellingen die verzonden dienen te worden naar andere buitenlandse adressen kunnen wij altijd vrijblijvend een prijsopgave maken. 

Momenteel is de gemiddelde levertijd 5 werkdagen nadat de betaling is voldaan en eventueel de foto’s zijn ontvangen. Dit is uiteraard onder het voorbehoud dat de gestuurde foto’s van voldoende kwaliteit zijn. 

Heeft u de tuinposter sneller nodig dan onze huidige levertijd? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Dan kunnen kunnen wij u vertellen hoe snel u de tuinposter in huis kan hebben en wat de extra kosten zijn.

Uw bestelling wordt uitsluitend op werkdagen afgeleverd; dus niet in het weekend

Ja, onze tuinposter zijn gewoon afwasbaar. Gebruik daarvoor een zachte, vochtige doek eventueel met een sopje

Zowel buiten in de tuin aan een muur of schutting of op het balkon, maar ook in de huiskamer of bijvoorbeeld in de badkamer. Ook mooi in de serre.

Natuurlijk! Losse span-elastieken kunt U bij bestellen en kosten € 1,- per stuk. Bestellen kan via de opmerking bij in bestelformulier of bestel ze via de site.

Ja, dat is mogelijk. U kunt tuinposters van uw eigen gemaakte foto’s gemakkelijk bestellen via een speciale pagina.
Soms moet er een uitsnede gemaakt worden.
Wij helpen u daar graag bij omdat wij weten dat een uitsnede soms heel bepalend is voor het eindresultaat. Als u wilt dat wij u helpen, neem dan contact op met de klantenservice.

Ja, dat kan. De posters kunnen op het door uw gewenste formaat worden afgedrukt. Houd er echter wel rekening mee dat er mogelijk een uitsnede gemaakt moet worden. Wij helpen u hier graag mee!

Graag horen wij uw vragen en/of suggesties. Stuur een email naar de klantenservice en wij beantwoorden uw email zo snel mogelijk.

Onze IBAN nummer is 
NL 51 INGB 0006 4108 99
ten name van Good Timing – Good Smiling